Harjulan Halla

Harjulan Halla ry on vireä ja monipuolisesti liikuntaa ja tapahtumia järjestävä kyläseura Havisevalla. Tämä vuosi on erityisen historiallinen, sillä seuran perustamisesta on kulunut 80-vuotta.

Lasten liikunta ja liikkuminen on avain kaikkeen toimintaamme. Pyrimme järjestämään hauskoja pelejä sekä liikuntaa eri-ikäisille lapsille sopivaan muotoon. Suurilta osin nämä saadaan hoidettua hienosti omalla talkooväellä. Tarvittaessa käytämme kuitenkin myös ulkopuolisia tahoja toiminnan toteutuksessa. Liikuntatunteja muokataan ja säädetään tarpeen tullen ja näistä muutoksista ilmoitamme Facebookin kautta.

On hyvä huomioda myös se, että terveellinen ja järkevä tapa liikkua on jokaisen omalla vastuulla. Harjulan Halla ei ole vakuuttanut harrastajiaan erillisellä vakuutuksella. On myös tärkeää että jokainen opastaa omia lapsia ja nuoriaan terveelliseen ja turvalliseen liikkumiseen. Halutessasi voit kysyä asiasta lisää johtokunnaltamme!

Lähiliikunta on taloudellisesti kannattavaa, luontoa säästävää ja arkea helpottavaa toimintaa – kaikkien kyläläisten parhaaksi. Jos haluat kehittää jotain uutta liikuntalajia itsellesi ja ryhmällesi, ole yhteydessä liikuntajaoston toiminnanjohtajaan. Kun huomaat jotain, mikä voi edistää Hallan toimintaa, kerro siitä eteenpäin. Tärkeintä on, että nautitaan koko kylän voimin kaikesta liikunnan tuomasta ilosta!

HARJULAN HALLA RY,
36120 SUINULA
Y-TUNNUS 1007196-1

Seuran vuosittainen jäsenmaksu:

Perhe 30€ tai Lapsi 10€ tai Aikuinen 15€

Liity Harjulan Hallan jäseneksi ja näin tuet samalla monipuolista kyläliikuntaa. Laita maksun liitteeksi perheenjäsenten nimet, lasten ikä ja sähköpostiosoite.

Maksamalla jäsenmaksun, saat itsellesi mahtavat lähiliikuntamahdollisuudet kotiympäristössäsi.

Tilinumeromme on FI85 5104 0020 0808 46

Liity Harjulan Hallan jäseneksi

Kun liityt Harjulan Hallan jäseneksi, tuet samalla monipuolista kyläliikuntaa. Liittymällä ja maksamalla jäsenmaksun saat mahtavat lähiliikuntamahdollisuudet kotiympäristössäsi.

Liity jäseneksi